Tjenester

Hagia er en faghandelkjede med skog -og hageutstyr for deg som liker å holde på ute. Vi tilbyr kun kvalitetsprodukter og kjente merkevarer. Vi tilbyr tjenester som sørger for at du som kunde får den hjelpen du trenger.  

Fagkunnskap

Våre ansatte har lang erfaring i bransjen og har stor kunnskap om våre maskiner og utstyr. Vi hjelper deg med å velge riktig produkt til riktig formål. Våre mekanikere er fagutdannede og sørger hele tiden for å holde seg oppdatert via kurs og sertifisering fra våre merkevareleverandører. Hos oss vil du som kunde føle deg trygg på at kunnskap og kvalitet er godt i varetatt.  

Reparasjon og service

Det er viktig at du tar godt vare på din maskin, enten det er en gressklipper, motorsag, ryddesag, tilhenger, snøfreser eller annet skog- og hageutstyr. Alle våre forhandlere har derfor eget verksted og utfører vedlikehold, service og reparasjon på skog- og hagemaskiner. 

Ta kontakt for mer informasjon og timebestilling
Bestill service nå

 

Delelager

Vi har et stort utvalg av deler og utstyr til skog- og hagemaskiner. Vi hjelper deg med å finne ut hvilken del du trenger til din maskin og kan skaffe deg deler, dersom vi ikke har den på lager. 

Ta kontakt for deler og tilbehør